• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держпродспоживслужба перевірила 13 млн тонн продукції рослинного походження
    Опубликовано: 2021-08-21 12:07:55

    За перше півріччя 2021 р. державні фітосанітарні інспектори перевірили 414 тис. т та 1,2 млн одиниць продукції рослинного походження, яка імпортувалася до нашої країни. Про це повідомляє пресслужба  Держпродспоживслужби України, пише  agronews.ua.

    Зокрема, при експорті було перевірено 13 млн т продукції рослинного походження.

    «Зростання експорту в підсумку призведе до розвитку виробництв, створення нових робочих місць, збільшення надходжень до бюджету та зростання економіки нашої країни», — підкреслила Владислава Магалецька, голова Держпродспоживслужби .

    За її словами, сьогодні ведеться робота над тим, щоб зробити роботу Держпродспоживслужби прозорішою та ефективнішою. Для цього  проводиться диджиталізація лабораторій Держпродспоживслужби, зокрема, введення в дослідну експлуатацію інформаційних систем PHIS (Phytosanitary Inspection System) та LIMS. Запланована їх реорганізація та модернізація.

    Крім того, проводиться робота над впровадженням електронного фітосанітарного сертифіката та відкриттям нових ринків для українських експортерів.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.