• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця знову піднімає ціни на вантажоперевезення
    Опубликовано: 2021-08-13 15:08:16

    З першого вересня вантажні перевезення «Укрзалізницею» здорожчають. Принаймні, підвищення тарифу вже підтримала Державна регуляторна служба. Про це повідомляють журналісти телеканалу «Перший Діловий», пише agronews.ua.

    Зросте у ціні і перевезення руди та зерна. Зокрема, проєкт рішення передбачає, що тариф на перевезення залізної руди і аграрної продукції з 1 вересня збільшиться на 8%, а з наступного року буде ще один етап підвищення цін. Тоді на понад 20 процентів зростуть тарифи на перевезення руди і на 6% – сільгосппродукція.

    Відповідні зміни погодили Мінфін і Мінекономіки. Наразі залишилося лише зареєструвати наказ у Мін’юсті.

    Раніше ми писали, що Кабінет міністрів призначив нового виконувача обов’язків голови правління АТ «Укрзалізниця». Згідно з урядовим рішенням, УЗ тимчасово очолив Олександр Камишін. Він працюватиме на цій посаді до кінця року або до призначення постійного керівника.

    Також повідомлялося, що в Офісі генерального прокурора повідомляють про викриття чергової схеми розкрадання на АТ «Укрзалізниця». Зазначається, що цього року група осіб систематично здійснювала розкрадання майна на території залізничної станції «Таврійськ» Запорізької дирекції Регіонального філіалу «Придніпровська залізниця». Розкрадали кам’яне вугілля та мінеральні добрива з вагонів як під час стоянки, так і під час руху.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.