• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо чи отримають держпідтримку виробники плодів, ягід, винограду та хмелю
    Опубликовано: 2021-08-03 16:01:12

    Міністерство аграрної політики та продовольства України видало Наказ від 07 липня 2021 № 74, яким затверджуються нормативи, форми звітності, переліки техніки, механізмів та обладнання, передбачених для надання державної підтримки виробників плодів, ягід, винограду та хмелю. Про це повідомляє Мінагрополітики, пише agronews.ua.

    Цим наказом, зокрема, до переліку обладнання, витрати на закупівля якого може бути частково компенсовано в рамках програми Держпідтримки, додано техніку, механізми та обладнання (зокрема іноземного виробництва, які не виробляються в Україні) для проведення технологічних операцій у виноградарстві, садівництві та хмелярстві.

    Крім того, наказ передбачає нормативи, у межах яких проводиться часткове відшкодування вартості садивного матеріалу, а також форми заяв на отримання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Фінансова підтримка сільгоспвиробників».

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.