• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На перший етап відбору радників із приватизації Фонд держмайна України отримав заявки від 13 компаній
    Опубликовано: 2021-07-22 13:05:42

    Голова Фонду держмайна України Дмитро Сенниченко сказав, що Фонд отримав заявки на участь у першому етапі конкурсного відбору радників із приватизації від 13 компаній.

    Він зазначив: "Наразі повідомити назв цих компаній ми не можемо, оскільки процес відбору ще не завершений".

    Також голова Фонду уточнив, що заявки має розглянути спеціальна комісія в складі представників Мінфіну, Мінекономіки і ФДМ, перше засідання якої вже відбулося.

    "Після перевірки відповідності пропозицій кваліфікаційним критеріям буде затверджено перелік компаній, серед яких у подальшому обиратимуть радників із приватизації для конкретних підприємств", - додав він.

    "Уряд з ініціативи відомства ухвалив постанову про двоетапний відбір радників із приватизації наприкінці лютого цього року", - нагадав голова.

    Перший етап - перевірка на відповідність кваліфікаційним критеріям. Серед вимог - обсяг послуг за попередній повний календарний рік від 100 млн грн, участь за останніх три роки щонайменше у трьох проектах реструктуризації фінансових зобов'язань, укладання договорів купівлі-продажу активів вартістю понад 250 млн грн. Як альтернатива учасник відбору може входити до топ-50 фінансових консультантів у Європі за кількістю або обсягом угод зі злиття і поглинанню згідно з рейтингом Refinitiv.

    Перший етап відбору було оголошено 25 червня, заявки на нього приймали до 12 липня. Конкурс призначено на 27 липня.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.