• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Сумщині правоохоронці викрили групу осіб у незаконній порубці лісу
    Опубликовано: 2021-05-23 11:09:02

    Слідчі спільно з окружною прокуратурою повідомили про підозру двом жителям міста Ромни, які незаконно зрубали 60 дерев. Збитки навколишньому природному середовищу склали на суму 583 000 гривень. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції, пише agronews.ua.

    За даними слідства, троє чоловіків за попередньою змовою у полезахисній смузі, яка розташована за межами населеного пункту на території Перехрестівської сільської ради Роменського району, впродовж двох місяців 2020 року без відповідного дозволу зрубали 59 дерев породи дуб та 1 дерево породи клен. Відповідно до висновку експертизи протиправними діями підозрюваних заподіяно збитки навколишньому природному середовищу на суму 583 тисячі гривень.

    За вказаний злочин у березні 2021 року до суду направлено обвинувальний акт стосовно їх третього спільника. Триває судовий розгляд.

    Протиправну діяльність групи осіб викрили працівники Роменського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.