• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна надаватиме державну підтримку виробникам гречки
    Опубликовано: 2021-04-08 15:01:49

    У програму держпідтримки аграріїв додається напрям підтримки виробництва нішевих культур, а саме виробництва гречки. Про це під час зустрічі з аграрними асоціаціями розповів заступник міністра економіки Тарас Висоцький. Передає Урядовий портал, пише agronews.ua.

    «З-поміж інших програм у нас додається напрям підтримки виробництва нішевих культур, а саме виробництва гречки. Суть у тому, щоб підтримати безпосередньо виробників цієї продукції для того, щоб позбутися імпортозалежності та покращити цінову ситуацію. Підтримка полягає у виплаті 3,5 тис. грн на гектар господарству площею до 50 гектар, адже фокус на підтримці малих виробників та фермерів», – зазначив Тарас Висоцький.

    Він додав, що одне господарство зможе за цим напрямом отримати до 175 тис. грн, що допоможе суттєво збільшити площі посівів гречки, сприятиме відновленню культури виробництва гречки, а також є корисним з точки зору сівозміни і впливу на ґрунти.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.