• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Прикарпатті стартувала весняна лісокультурна кампанія
    Опубликовано: 2021-03-24 17:09:35

    21 березня у Міжнародний день лісів у Карпатах розпочалася весняна лісокультурна кампанія. Протягом березня, квітня, а у гірських районах і травня, працівники державних лісових господарств Франківщини планують висадити понад 2 мільйони сіянців лісових культур. Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства, пише agronews.ua.

    Лісівниче гасло «Створюємо ліси разом» у весняні дні об’єднає багатьох людей. Адже щороку до благородної справи активно долучаються педагоги, учні, студенти, ветерани та воїни АТО і ОСС, підприємці, представники влади, громадськість.

    До весняного відтворення лісів лісівники підготувалися заздалегідь. У розсадниках лісових господарств Прикарпаття вирощено понад 5 мільйонів сіянців ялини, ялиці, бука, модрини, дуба та ін. На відведених площах проведено роботи з підготовки ґрунту.

    Державні лісогосподарські підприємства, що координуються Івано-Франківським обласним управлінням, у 2021 році планують заліснити 531 гектар лісових площ, з них 418 гектарів відведено для весняної посадки, 113 гектарів залишать під осінні лісокультурні роботи.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.