• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська компанія виготовляє макарони з нуту та сочевиці
    Опубликовано: 2021-03-17 09:05:25

    Українська компанія налагодила виробництво «здорових» макаронів із бобових культур – нуту, гороху та сочевиці. Продукт готується всього за 5 хвилин та містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони, і на 20% менше вуглеводів. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

    Макарони з гороху та сочевиці виготовляються під брендом Happyroni, і позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців. В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини.

    «Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий», – говорять у компанії.

    Виробництво макаронів для Happyroni – це спосіб популяризації бобових серед серед споживачів. Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються.

    Упаковка Happyroni підлягає подальшій переробці. Також компанія не використовує у пакуванні пластик. Вартість 300 грамів макаронів із нуту чи сочевиці – 85-89 грн. Вироби доступні у вигляді спіралей, трубочок, вермішелі та мушлей.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.