• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Деметра» планує перевалювати до півмільйона тонн зерна на рік
    Опубликовано: 2021-03-08 12:07:53

    У Миколаєві наприкінці минулого року був запущений в експлуатацію припортовий термінал «Зерноторгівельна компанія «Деметра» на 42 тис. тонн одноразового зберігання.

    Будівництво тривало 11 місяців – з січня до кінця грудня, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Elevatorist.

    Термінал побудувала компанія-регіональний трейдер, щоб не залежати від інших підприємств по накопиченню і перевалці, тому що кожного року в гарячий сезон на терміналах виявляються проблеми з ємностями.

    «Прийшли до того, що компанія може перевалювати до півмільйона тонн зерна на рік, і з цією метою побудували термінал», – розповів керівник проєкту «Зерноторгівельна компанія «Деметра» Дмитро Ніколаєв.

    Устаткування на термінал поставила компанія «Югелеватор». На невеликій території підприємства – всього 0,9 гектара – встановили чотири металеві ємності місткістю 10 тис. тонн зерна кожен і два хопера на 1000 тонн.

    На «Деметрі» впевнені, що будуть затребуваними на ринку, незважаючи на сильну конкуренцію. Для цього постаралися створити необхідні умови: оперативну перевалку, по можливості – своєчасну подачу суден для навантаження. Ще одна перевага – на терміналі обладнали комплекс для підробітку зерна.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.