• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на овочі «борщового набору» стабільні
    Опубликовано: 2021-03-08 11:06:32

    Ціни на овочі «борщового набору» на гуртових ринках з минулої п’ятниці практично не змінилися. Лише на заході країни дещо подорожчала морква, а цибуля – відіграла назад втрачені цінові позиції.

    Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroTimes.

    На львівському гуртовому ринку «Шувар» на 9% подорожчала морква і тепер коштує 6 грн./кг, тоді як 26 лютого коштувала 5,5 грн./кг. Цибуля подорожчала на 10% і повернулася на рівень ціни минулої п’ятниці – 5,5 грн./кг.

    На інші овочі борщового набору ціна залишилася незмінною. Буряк коштує 6 грн./кг, така ж сама ціна й на капусту. Картопля продається по 8 грн./кг.

    Стабільний рівень цін і на найбільшому гуртовому ринку «Неждана», що в селі Великі Копані на Херсонщині.  Так, морква тут продається в діапазоні цін від 4 до 6 грн./кг залежно від товарності та якості продукції. Ціна на буряк становить від 4 до 5,5 грн./кг, залежно від калібру та сорту. Капуста, залежно від товарності продукції 2-3,5 грн./кг. Цибуля нормальної якості коштує від 3.,5 до 4 грн./кг, картопля – 9-10 грн./кг. На ринку також з’явилася перша єгипетська картопля – по 18 грн./кг.

    Напрочуд стабільні ціни на київському гуртовому ринку «Столичний». Буряк тут  коштує 4,5 грн./кг. Цибуля – 3.,8 грн./кг, морква – 4.,5 грн./кг. Капуста – 4 грн./кг, картопля – 9 грн./кг.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.