• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Волині збудують новий комбікормовий завод
    Опубликовано: 2021-02-21 15:09:16

    У районному центрі Локачі, що на Волині, з‘явиться новий комбікормовий завод. Його планують побудувати на місці нині діючого, що дасть змогу створити в області додаткові робочі місця. Про це розповів заступник директора з виробництва ТОВ «Агротехніка» Степан Штуль, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агропромгрупи «Пан Курчак», до складу якої входить підприємство.

    «Зараз працюємо над пропозиціями іноземних фірм, які виготовляють обладнання для комбікормових заводів. Ми вже мали зустрічі із деякими інженерами-проектантами європейських підприємств. Зокрема, до нас приїздили делегації швейцарської компанії Bühler, австрійського міжнародного машинобудівного концерну Andritz AG, голландської промислової компанії Ottevanger Milling Engineers, німецьких компаній BDW Feedmill Systems GmbH & Co і Amandus Kahl. Свої пропозиції надали і з польської фірми TESTMER. До слова, обладнання останніх встановлене на Турійському та Локачинському комбікормових заводах», – поінформував Степан Штуль.

    Загалом на новому заводі планується потужність виробництва 30 тон/год, а також 2-змінний режим роботи. На підприємстві будуть виробляти комбікорми з пшениці, кукурудзи, ячменю та сої. Корма призначені для всіх видів  сільськогосподарських тварин та птиці, зокрема, для бройлерів.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.