• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як глобальна пандемія коронавірусу вплинула на світову економіку у 2020 році
    Опубликовано: 2021-02-11 16:06:39

    Глобальна пандемія коронавірусу призвела до падіння світової економіки на 32% у 2020 році. Таку думку висловив головний радник генерального директора Світової організації торгівлі Тім Йенд на форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді». Про це повідомляє Укрінформ, пише agronews.ua.

    «Пандемія коронавірусу серйозно, драматично вплинула на світову економіку і торгівлю. Очевидно, що ці сфери нині є дуже нестабільними. Але з точки зору глобальної торгівлі можна сказати, що вона скоротилася на 32%», – зазначив експерт.

    За його словами, за аналізом СОТ, у другій половині 2020 року спостерігаються тенденції до покращення ситуації у глобальній торгівлі.

    Йенд акцентував увагу на важливості світової торгівлі як інструменту виходу з економічної кризи, спричиненої пандемією COVID-19, що також повинна стимулювати поширення вакцин у світі.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.