• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна увійшла до комітету з продовольчої безпеки FAO
    Опубликовано: 2021-02-14 15:02:39

    Заява про приєднання була озвучена на відкритті 47 засідання комітету з продовольчої безпеки FAO (Продовольча і сільськогосподарська організація ООН), яке триватиме весь поточний тиждень. Про це написав торговий представник України, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «ПроАгро Груп».

    За словами Качки, хоча подібне приєднання й виглядає як звичайна міжнародна бюрократія,  але воно є фундаментом для збільшення довіри до України.

    «Є ще і негативна мотивація – якщо не формувати глобальну дискусію самому, то її за нас сформують інші, не завжди дружні нам держави», – зауважив заступник міністра.

    Він наголосив, що на подібних майданчиках Україна говорить, що незважаючи на пандемію і посуху є передбачуваним постачальником, який не запроваджує обмежень на експорт.

    «Також говоримо про проблеми розвитку тваринництва, про залучення малих та середніх виробників до сталих продовольчих систем, про розвиток органічного виробництва. Про ініціативи по зміні харчування, зокрема про шкільне харчування. І звісно ж про вплив зміни клімату на продовольчу безпеку», – поінформував Тарас Качка.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.