• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гнідавський цукровий завод готовий сприяти у виробництві цукрових буряків
    Опубликовано: 2021-02-08 15:04:03

    «Гнідавський цукровий завод» готовий сприяти у виробництві цукрових буряків. Про це заявив голова правління підприємства Василь Муха під час зустрічі з начальником управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації  Юрієм Горбенком, йдеться у повідомленні управління, пише  agronews.ua.

    Як зазначається, в ході зустрічі було обговорено питання розвитку підприємства та галузі буряківництва вцілому. Також порушено питання щодо співпраці з об’єднаними територіальними громадами, та стимулювання власників особистих селянських господарств до збільшення площ посіву цукрових буряків у поточному сезоні.

    «…Підприємство готове переробляти усі буряки, які будуть вирощені на території Волині та межуючих областей», — сказав Василь Муха.

    Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.