• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Житомирщині інвестори побудують завод із переробки ягід та овочів
    Опубликовано: 2021-02-02 16:07:33

    Підприємство з німецькими інвестиціями розглядає можливість створення у Житомирській області заводу із сушки, заморозки та переробки ягід та овочів. Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко вже зустрічався з представниками підприємства. Про це Бунечко повідомив на своїй Facebook-сторінці, пише agronews.ua.

    «Продовжуємо співпрацювати з інвесторами, які бажають працювати на Житомирщині. Днями обговорили з представниками українського підприємства з німецькими інвестиціями перспективи створення в Житомирській області заводу із сушки, заморозки та переробки ягід й овочів», — йдеться у дописі.

    Голова ОДА наголошує, що Житомирська область вже кілька років є лідером з виробництва органічної агропродукції.

    «У нас розташована найбільша в Європі плантація лохини. Тож сучасне підприємство може стати дуже корисним для Житомирщини. Адже продукція наших агропідприємств зможе проходити повний комплекс обробки для постачання на вітчизняний та експортні ринки», — зазначає Бунечко.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.