• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укроліяпродукт запустила цех грануляції соняшникового лушпиння
    Опубликовано: 2021-01-22 14:02:25

    ДВ «Укроліяпродукт» активно реагує на тенденції у сфері «зеленої енергетики», відновлюваних ресурсів та збереження екології. Одним з кроків у цьому напрямку став запуск цеху грануляції соняшникового лушпиння. Про це повідомляє прес-служба компанії, пише agronews.ua.

    «У 2020 році ми запустили нову лінію грануляції лушпиння та експандування макухи. Гранульоване лушпиння — вид біопалива, популярність якого росте з кожним роком. Адже вологість такого палива становить лише 9%, а, наприклад, висушених дров — 20%», — розповідає Олексій Григоренко, директор ТДВ «Укроліяпродукт» (м. Зіньків, що на Полтавщині).

    За його словами, перевагами палива із гранульованого лушпиння є низка зольність, котра має показник 3%. Сам процес грануляції дозволяє зменшити викиди твердих частинок у навколишнє середовище, що сприяє поліпшенню екологічної ситуації в межах санітарно-захисної зони підприємства.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.