• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Агропродсервіс виходить на європейський рівень продуктивності свиней
    Опубликовано: 2021-01-02 10:05:21

    На кінець року поголів’я свиней компанії "Агропродсервіс" перевищило 100 тис. голів. За два роки повністю оновлено маточне поголів’я.

    Про це розповів генеральний директор "Агропродсервісу" Андрій Баран, повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на AgroTimes.

    Зокрема, абсолютно чисте племінне поголів’я завезли в комплекс на Буковині, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    "Тепер виходимо на новий, європейський, рівень продуктивності, утримання поросят та їхнього відтворення і впевнено повертаємо свої лідерські позиції серед виробників свинини в державі", - підкреслив він.

    Зважаючи на те, що останніми місяцями ціна на свинину падає, а кормова база (соя, соняшник) дорожчає, компанія робить акцент на продуктивність і здоров’я поголів’я.

    За словами, Андрія Барана, у 2020 році "Агропродсервіс" продав майже 13 тис. тонн свинини живою вагою. На європейські показники вийшли і з народженням поросят - у середньому 15,7 на свиноматку за один опорос, додав він.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.