• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні названо обсяг держпідтримки аграрного сектору на 2021 рік
    Опубликовано: 2020-12-29 15:03:10

    Відповідно до прийнятого закону, на державну підтримку аграрного сектора в 2021 році передбачається виділення 4,5 млрд грн, що на 0,5 млрд грн перевищує показник ц.р. Про це повідомила пресслужба Офісу Президента України, пише agronews.ua.

    У той же час, ще у 2016 році Верховна Рада прийняла законопроєкт №5131 про удосконалення складання та виконання бюджетів.

    Законом передбачалася держпідтримка АПК у обсязі 1% від ВВП та фіксувалася на подальші 5 років.
    У державному бюджеті на 2020 рік обсяг бюджетної підтримки АПК був визначений на рівні 4 млрд гривень, що становить 43% від встановленого обмеження і не відповідає показнику 1% ВВП.

    Президент України Володимир Зеленський 25 грудня підписав Закон «Про Державний бюджет України на 2021 рік». Доходи бюджету заплановані на рівні 1,084 трлн грн, витрати – 1,32 трлн грн. Таким чином, дефіцит держбюджету становить 246,6 млрд грн, або 5,5% від ВВП.

    Нагадаємо, стало відомо, на який термін ФОПи звільняються від сплати єдиного податку та ЄСВ.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.