• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В українських портах зростають ціни на кукурудзу
    Опубликовано: 2020-12-23 15:05:39

    Тенденція зниження цін на кукурудзу в портах України на початку поточного тижня змінилася підвищувальний трендом. Про це повідомляє ІА «АПК-Інформ», пише agronews.ua.

    «Підтримку цінам надали стримування продажів аграріями на внутрішньому ринку, а також попереднє подорожчання зернової на базисі FOB слідом за СВОТ і Euronext, деяке зміцнення котирувань нафти і побоювання щодо виробництва даної культури в Бразилії і Аргентині. Однак це нівелювалося офіційним завершенням збору кукурудзи в Україні (на 14-грудня зібрано 29,8 млн тонн з площі 5,3 млн га при середній врожайності 55,7 ц / га), зниженням попиту з боку основних імпортерів (особливо з боку ЄС), а також підвищенням Єврокомісією оцінки виробництва кукурудзи в ЄС і зниженням прогнозу імпорту зернової до 19 млн тонн (-2 млн т) », – прокоментувала ситуацію керівник відділу локальних ринків ІА« АПК-Інформ »Анна Танская.

    Так, за станом на 21 грудня 2020 року багато трейдерів підвищили ціни попиту на кукурудзу на 50-100 грн / т і в основному озвучують їх в межах 7100-7300 грн / т СРТ-порт.

    Ціни попиту в доларовому еквіваленті зросли на 2-5 USD / т – до 214-218 USD / т СРТ-порт і лише в деяких випадках продовжують фіксуватися на рівні 212 USD / т СРТ-порт.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.