• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Вінниччині побудували цех фруктових наповнювачів за 6 млн євро
    Опубликовано: 2020-12-16 15:07:41

    На Вінниччині на фінальну стадію вийшло будівництво нового виробництва фруктових наповнювачів. Потужності нового цеху дозволять виробляти близько 4 тис. тонн продукції. Вартість проєкту складає близько 6 млн євро, йдеться в Аналітичній довідці про соціально-економічний розвиток Вінницької області за січень-жовтень 2020 року Вінницької обласної державної адміністрації. Про це повідомляє agronews.ua.

    Планове введення в експлуатацію підприємства – кінець грудня 2020, початок 2021 року. Будівництво нових потужностей розпочала з червня 2019 року група компаній, які об’єднані під TM FRUKTONA. Компанія спеціалізується на вирощуванні, збиранні, переробці та продажі свіжих і заморожених ягід, фруктів, овочів та їх похідних, грибів та зерняткових.

    Частину коштів вінницьким підприємцям було надано у рамках спільної програми з ЄС та Європейським інвестиційним фондом для підтримки українського бізнесу.

    “Виробництво фруктових наповнювачів дозволить поглибити переробку ягід та фруктів, що в свою чергу підвищить рентабельність виробництва та зменшить її сезонність. Фруктовий наповнювач має підвищений вміст цілісних ягід, які рівномірно розподілені по всій його масі. Застосовується в кондитерській промисловості, виготовленні заморожених напівфабрикатів, молочних продуктах, виробництві дитячого харчування. Новітнє обладнання австрійського виробництва ZETA дозволить виготовляти 4500 тонн/рік фруктових наповнювачів”, – повідомляє пресслужба компанії.

    Також на підприємстві планують започаткувати виробництво дитячого харчування та сублімаційну сушку фруктів.

    “Сублімація – це випаровування льоду у заморожених продуктів без переходу через рідкий стан рідини під дією вакууму. Виробничі потужності дадуть можливість випускати до 3 тон продукції за добу”, – йдеться у повідомленні пресслужби.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.