• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жданівський завод Астарти завершив сезон цукроваріння
    Опубликовано: 2020-12-11 14:02:51

    Жданівський цукровий завод компанії "Астарта-Київ" успішно завершив 168-й сезон цукроваріння. "Кагатне поле зачищено, крайній цукор - завантажено на склад", - йдеться в повідомленні компанії у Facebook, передає "ПроАгро Груп".

    Зазначається, що сезон цукроваріння-2020 на Жданівському заводі тривав 83 дні. За цей час було перероблено понад 304 тис. тонн солодкої сировини.

    "Цей період для працівників заводу не менш відповідальний за початок сезону - працівники підприємства вже приступили до розборки та очистки устаткування і обладнання цукроварні - зливаються технічні рідини, продуваються системи та комунікації, розбираються теплообмінники, фільтри, тощо", - зазначили в "Астарті".

    Для жданівських цукроварів поточний рік видався досить непростим, однак на підприємстві задоволені попередніми результатами роботи та підбивають остаточні підсумки цього непростого сезону.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.