• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо порти України, які передадуть у концесію
    Опубликовано: 2020-12-01 13:07:55

    Уряд України затвердив перелік пріоритетних для держави інвестпроектів на найближчі 3 роки і 40% цього списку складають саме проекти у галузі інфраструктури та транспорту. Про це повідомляє Урядовий портал, пише agronews.ua.

    Владислав Криклій розповів про перші успішні приклади такого партнерства – підписання концесійних договорів у морських портах «Ольвія» та Херсон із загальним обсягом інвестицій близько 134 млн доларів США.

    На черзі – концесії залізнично-поромного комплексу та першого і контейнерного терміналів порту «Чорноморськ», пасажирського комплексу в порту Одеси, а також морських торговельних портів у Бердянську та Ізмаїлі.

    Міністерство також продовжує активну підготовку проектів ДПП у дорожній і залізничній галузях. Відтак, вже завершена розробка пре-ТЕО щодо 6-ти пілотних ділянок доріг протяжністю 1400 км, які будуть реалізовані в рамках Першої програми державно-приватного партнерства у дорожній галузі.

    До списку перспективних проектів України також увійшло будівництво нового летовища на Закарпатті та реконструкція ще 13 регіональних аеропортів у Черкасах, Івано-Франківську, Чернівцях, Херсоні, Вінниці, Одесі, Дніпрі, Полтаві, Рівному, Сумах, Кривому Розі, Миколаєві та Житомирі. Одна із турецьких компаній виявила зацікавленість до модернізації аеропорту в Херсоні.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.