• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Cygnet запустив елеватор у Вінницькій області
    Опубликовано: 2020-11-01 13:09:07

    З жовтня елеватор Cygnet у селі Козятин на Вінниччині вже працює в штатному режимі. Наразі елеватор приймає на зберігання зерно кукурудзи а також здійснює викуп зерна. Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію компанії.

    Начальник елеватора Василь Набока ділиться: "Нарешті елеватор почав працювати. За плечима - місяці будівництва. З перших днів на новому елеваторі почали приймати на сушку зерно кукурудзи. Запуск завжди складний, бо маємо налагодити процес прийому зерна. А погода нам поки що заважає це робити".

    Як стверджує начальник елеватора, штат повністю укомплектований і навчений, адже до початку роботи, більшість працівників мали змогу пройти стажування на елеваторі Cygnet у селі Андрушки. Загалом, будівництво елеватора дозволило створити 30 робочих місць у регіоні.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.