• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на молоко зростають через сезонний фактор і дефіцит пропозиції
    Опубликовано: 2020-09-05 13:04:09

    Нестача сировини і сезонний фактор стимулюють закупівельні ціни на молоко до зростання - за останній місяць воно подорожчало на 27 копійок, до 10,04 грн./кг.

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію Асоціації виробників молока.

    "Традиційно найактивніше зростають ціни на екстраґатунок -- тут ціна за місяць додала 34 коп., до 10,64 грн./кг. Вищий ґатунок подорожчав на 26 коп., до 10,08 грн./кг., перший ? на 20 коп. , до 9,39 грн./кг. Ціни на середні та великі партії екстраґатунку по регіонах на даний час практично однакові і коливаються в діапазоні 10,60-10,80 грн/кг.", - зазначають в асоціації, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    За прогнозом аналітиків, зростання цін буде спостерігатися і надалі в рамках висхідного сезонного тренду. Так, для середніх та великих партій молока екстраґатунку цілком ймовірне досягнення рівня в 11 грн.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.