• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Які будівлі можливо побувати, використовуючи металеві конструкції?
    Опубликовано: 2020-08-23 13:45:49

    Багато девелоперів та інвесторів будівництва цікавляться чи є обмеження при використанні металоконструкцій в будівництві швидкомонтованих будівель.

    Почнемо з того, що для зведення комерційних будівель сьогодні існує декілька технологій, які конкурують, а іноді доповнюють одна одну. Перша- це монолітні залізобетонні каркаси, друга це збірні залізобетонні рішення і третя це повнокомплектні швидкомонтовані будівлі з металоконструкцій заводського виготовлення. Іноді для оптимізації витрат проектувальники розробляють каркас зі змішаних конструкцій. Наприклад для підвищення вогнестійкості складів часто застосовують залізобетонні колони, а для збільшення корисної площі та функціональності на ці колони монтуються балки або ферми з металоконструкцій.

    Варто зазначити, що наприклад металоконструкції Термобуд Стандарт, можуть мати будь-який проліт до 100 метрів включно, що дозволяє перекрити майже будь яку будівлю без улаштування окремих колон всередині. А це дозволяє не просто збільшити функції споруди, а ще й отримати додаткові квадратні метри.

    На відміну від металоконструкцій, які гарно працюють на розтягування, залізобетонні рішення мають відмінні властивості тільки на стиск, тому не можуть мати великі прольоти, а починаючи вже з 30 метрів залізобетонні перекриття стають занадто важкими та громіздкими.

    Отже розібравшись з можливостями технологій створення каркасів можна констатувати, що металоконструкцій від компанії Термобуд Стандарт відмінно підходять для зведення торгових центрів, логістичних споруд, офісних будівель автосалонів та СТО, а найголовніше для будівель аграрного призначення таких як овочесховища та фруктосховища, виробничі будівлі, склади тощо. Металоконструкції дозволяють будувати споруда швидко та якісно. Всі деталі зварюються на виробництві та проходять необхідну антикорозійну та вогнезахисну обробку, тому на будівельному майданчику вони складаються легко. На додаток такі конструкції значно легше залізобетонних, тому дозволяють скоротити вагу а відповідно і вартість фундаменту на 5-15%.

    Зазначимо, що Термобуд Стандарт має великий досвід в проектуванні, виробництві та монтажі зварних металевих конструкцій, тому замовники з усієї України звертаються у львівську компанію коли бажають побудувати якісні та енергоефективні швидкомонтовані будівлі під «ключ».

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.