• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відеопосібники QuickStart із швидкого налаштування техніки Väderstad доступні в E-Con
    Опубликовано: 2020-07-02 16:57:01

    Компанія Väderstad розробляючи нове безкоштовне оновлення додатку E-Control для системи електронного управління на базі iPad Väderstad E-Control, збільшує його можливості.

    Тепер встановивши нове оновлення аграрій може знайти та завантажити у додатку інструкції, документацію до техніки, каталоги запчастини та відео‒посібники QuickStart.

    «Щоб завжди мати під рукою інструкції, посібники та відео QuickStart, коли це необхідно під час роботи у польових умовах, ми додали інформаційний портал до останнього оновлення додатку E‒Control, що стане надійною підтримкою для аграрія» - каже Маттіас Ховнерт, старший віце-президент з продажу та маркетингу у Väderstad, і продовжує:

    «Незалежно від того чи потрібно вам відкалібрувати висів, підключити сівалку до трактора чи налаштувати віртульний термінал ISOBUS, відео‒посібники QuickStart допоможуть аграрію самостійно і правильно все налаштувати у польових умовах. Також у оновленому додатку E‒Control ви зможете завантажувати та зберігати інструкції, необхідну вам документацію у безпосередньо у додатку».

    Всі інструкції та відео-посібники QuickStart доступні через новий інформаційний портал, що інтегрований у систему управління на базі iPad Väderstad E-Control. Після завантаження документ або відео буде зберігатися у додатку Väderstad E-Control. Таким чином аграрій може завантажувати необхідні матеріали та користуватися ними час роботи в полі у режимі офлайн.


    В оновленому додатку аграрій може знайти документацію до усього модельного ряду техніки Väderstad - від сучасних машин і аж до перших моделей 1962 року випуску. Новий інтегрований портал доступний із безкоштовним оновленням програмного забезпечення додатка Väderstad E-Control доступного в Apple App Store із квітня 2020 року.

    http://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.