• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська лохина дорожча за іспанську
    Опубликовано: 2020-06-15 18:06:02

    В Україні розпочався сезон лохини. На даний момент пропозиції з продажу української лохини надходять за ціною 400−450 грн/кг (15−17 $/кг) дрібним оптом. Для порівняння, імпортна лохина з Іспанії пропонується оптом в середньому по 300 грн/кг (близько 11 $/кг). Торік до цього часу на ринку вже були перші партії українського лохини з відкритого ґрунту, вирощені в південних регіонах країни і на Закарпатті. Тоді купити лохину можна було по 200−240 грн/кг (7,5−9,4 $/кг), тобто в середньому в два рази дешевше, ніж в цьому році.

    "ПроАгро Груп" з посиланням на east-fruit.com повідомляє, що виробники намагаються продавати першу українську лохину дорожче, ніж коштує імпортна продукція, аргументуючи це більш високими смаковими якостями і свіжістю.

    Більш високий рівень цін на лохину в Україні порівняно з минулим роком обумовлений, звичайно ж, затримкою сезону дозрівання ягоди в середньому на 7−10 днів. Перша лохина з відкритого ґрунту повинна з'явитися на ринку України приблизно через тиждень.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.