• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на живець свиней: прогнози суперечливі
    Опубликовано: 2020-05-02 15:02:52

    Очікування операторів ринку щодо подальшої динаміки закупівельних цін на свиней забійних кондицій неоднорідні, повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на asu.pigua.info.

    Так, переробники наполягають на падінні цін, аргументуючи його зменшенням продажів після Великодня та послабленням платоспроможності населення унаслідок продовження карантину. Виробники свинини, навпаки, не бачать передумов для низхідного руху, особливо враховуючи те, що ціна на свинину живою масою третій тиждень поспіль нижча, ніж у відповідний період минулого року. Крім цього, напередодні чергових тривалих вихідних очікують пожвавлення реалізації. Отже, постачальники живця очікують, що діапазон цін залишаться на досягнутому рівні, а зміна цін окремих операторів не має бути значною.

    У ході передостанніх торгів квітня котирування втрималися: більшість товарних партій реалізували по 44-46,5 грн/кг, вищі ціни зустрічалися епізодично. Зміна цін окремих операторів мала різноспрямований характер та не перевищувала 0,5 грн/кг.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.