• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «ФЕМIНОСТ УРО» - ефективне вирішення проблеми, про яку незручно говорити
    Опубликовано: 2020-03-28 12:18:12

    Нетримання сечі – неприємна і водночас  дуже делікатна проблема, про яку зазвичай не прийнято говорити. Однак сьогодні є багато сучасних препаратів, які допомагають раз і назавжди позбутися цього неприємного явища. Відмінно зарекомендували себе таблетки «Фемiност Уро». Це не лікарський засіб, а дієтична добавка. Щоб отримати бажаний ефект, потрібно вживати препарат 6-8 тижнів. Але приємні зміни не забаряться: таблетки допомагають зменшити мимовільне нетримання сечі, знизити частоту сечовипускань і вдень, і вночі. В основі засобу - натуральні компоненти: екстракт насіння гарбуза, екстракти соєвих бобів та кропиви, порошок соку журавлини. Всі ці компоненти допомагають покращити роботу сечовидільної системи.

    Хто страждає від незручної хвороби

    Ця патологія  утруює життя у будь-якому віці. Часто проблема виникає навіть у молодих жінок, наприклад після ускладнених пологів. Але найчастіше з нею стикаються жінки після 40 років: погіршується тонус м’язів уретри, це спричиняє мимовільне підтікання сечі спочатку при незначних навантаженнях, чханні, а пізніше при підійманні тягарів чи зміні положенні тіла.  Жінка уникає спілкування, стає замкнутою, пригніченою, у неї починаються розлади сну  і навіть може виникнути депресія.

    Інколи цією патологією страждають і вагітні жінки. Однак, на думку лікарів, це тимчасове явище, тому спеціального лікування не потрібно. Потрібно лише використовувати спеціальні гігієнічні прокладки.

    Причини захворювання можуть бути різні: порушення роботи центральної нервової системи, часті стреси , а також - наслідки операцій на сечовому міхурі. Однак справжню причину може визначити тільки лікар.

    Фемiност Уро

    Як проходить лікування

    Головна мета лікування - усунення симптомів, які є причиною дискомфорту. Але визначити причину та призначити лікування може тільки фахівець. Тому не варто зволікати з візитом до лікаря, адже хвороба може стати хронічною. Не забувайте, що самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я.

    «Фемiност Уро» - дієтична добавка на основі натуральних компонентів, призначена для дорослих. Серед протипоказань індивідуальна чутливість до окремих складників. Приймати препарат рекомендують 1-2 рази в день, після їжі.  Препарат рекомендують запивати достатньою кількістю води, а також не перевищувати рекомендовану дозу. Дотримуйтеся рекомендацій фахівців, і приємні зміни ви відчуєте дуже швидко!

    Бiльш детальну iнформацiю можна отримати на сайтi аптеки Альго-Фарм https://apteka1.net/.

    +38 050 922 9323 Vodafone
    +38 050 922 9323 Viber
    +38 096 777 5509 Киевстар
    +38 093 328 2738 lifecell

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.