• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • LNZ Group презентувала каталог гібридів кукурудзи нового бренду LEGEND
    Опубликовано: 2019-12-22 13:06:58

    Новий каталог вийшов на ринок у результаті успішної п’ятирічної співпраці LNZ Group та Bayer (Monsanto). У новому каталозі зібрані три гібриди: перевірений часом зерновий ДК 315, подвійного призначення Insufle (Інсафл) та силосний Drivia (Дрівіа).

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на lnz.com.ua.

    Гібрид ДК 315 українські агровиробники обирають уже протягом багатьох років. Він середньоранній, із зубовидним типом зерна, дуже стійкий. Має хороші показники на всіх типах ґрунту як у посушливих умовах, так і в умовах достатнього зрошення. У рослини швидка вологовіддача та низька початкова енергія росту. ДК 315 є середньостійким до стеблового вилягання. Гібрид має ФАО 310. Має середню стійкість до гнилей і фузаріозу, стійкий до сажки та гельмінтоспоріозу.

    Силосний гібрид Insufle. Він має ФАО 260. Це ранній зубовидний гібрид, що має швидку вологовіддачу. Середньовисокий, з високим розміщенням качана. Однією з особливостей рослини є раннє цвітіння. Стійкий до стеблового вилягання. Має хорошу стійкість до гельмінтоспоріозу і фузаріозу, стійкий до сажки.

    Гібрид Drivia можна використовувати і на зерно, і на силос. Це ранній гібрид із добре розвиненою кореневою системою. ФАО цього гібрида - 240. Рослина стійка до стеблового вилягання. Середньостійкий до гнилей, стійкий до сажки. Має хорошу стійкість до гельмінтоспоріозу та фузаріозу.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.