• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир-Волинська птахофабрика поділилася здобутками 2019 року
    Опубликовано: 2019-12-22 12:06:03

    Серед проєктів, які ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" реалізувала цього року, зокрема, будівництво інноваційного цеху переробки "Епікур" потужністю 13,5 тонн/год. і вартістю інвестицій у 38 млн євро, нові інноваційні проєкти у сферах енергозбереження та екобезпеки, соціально-відповідальні ініціативи.

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на agrotimes.ua.

    Генеральний директор птахофабрики Аліна Сич інформує, що з початку 2019 сума сплачених підприємством податків становить понад 161 млн грн. Середня заробітна плата по підприємству становить 13,8 тис. грн.

    Цього року підприємство стало ініціатором петиції про заборону безконтрольного використання антибіотиків у сільському господарстві, а також сприяє розробленню нових галузевих стандартів у птахівництві та маркування продукції. Впроваджує освітні проєкти в дошкільних установах і школах. Підтримує дитячі інтернати та будинки для людей похилого віку, а також виступає партнером або організатором масових культурних і соціальних заходів у Волинському регіоні.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.