• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир-Волинська птахофабрика планує постачати курятину в ЄС
    Опубликовано: 2019-10-14 13:02:07

    Володимир-Волинська птахофабрика планує експорт курятини, коли збільшить обсяги виробництва.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на AgroTimes, про це розповів керуючий акціонер компанії Олексій Коваленко.

    "Це будуть, можливо, країни Азії чи країни Європи, - зазначив він. - Однак ми хочемо експортувати не просто біржову продукцію (нонейм, заморожену, за низькою ціною, як це відбувається зараз). Ми хочемо продавати за кордоном "Епікур" - м’ясо птиці, вирощеної без антибіотиків".

    Постачання на далекі ринки передбачає заморожування птиці. А заморожування - це погіршення якості, підкреслив Олексій Коваленко.

    "Тому ми намагатимемося, щоб більша частина нашої продукції постачалася охолодженою. На азійські ринки може йти частина замороженої продукції, однак наші найближчі цілі - охолоджена курятина з крилом доставки близько 800 км, - зазначив він. - Тобто це Україна та ЄС. До того ж ми маємо дуже зручне географічне розташування відносно Європи".

    За словами Олексія Коваленка, компанія дуже сильно перебудувала внутрішні бізнес-процеси.

    "Нам важливо покласти продукцію на полиці вранці. Зараз машини з продукцією вантажаться опівночі, щоб зранку в магазині була курятина, що вироблена сьогодні-вчора. Тому ми поставлятимемо те, чим пишаємося, - охолоджену продукцію", - наголосив він.

    Нагадаємо, "Володимир-Волинська птахофабрика" будує новий цех перероблення птиці, який дозволить подвоїти наявні потужності підприємства. Цех планують запустити за два-чотири роки.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.