• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ніка-Тера у 2018/19 МР майже вдвічі збільшила перевалювання зерна
    Опубликовано: 2019-07-18 16:01:09

    Морський спеціалізований порт "Ніка-Тера", що входить до групи компаній Group DF, в 2018/19 маркетинговому році перевалив 4,7 млн тонн зернових і зернобобових вантажів, що на 88% більше в порівнянні з попереднім маркетинговим сезоном.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, минулого сезону номенклатуру перевалки зернових порту склали: кукурудза - 50%, пшениця - 34%, соя - 8%, ячмінь - 5%, горох - 3%.

    У 2018/19 МР "Ніка-Тера" обробила рекордну кількість сої - 350 тис. тонн, що всемеро перевищило показник за аналогічний період минулого маркетингового року.

    Також в 2018-2019 маркетинговому році на експорт було відвантажено 240 судів з зерновими і зернобобовими культурами.

    Всього за період з 1 липня 2018 по 30 червня 2019 року порт обробив 395 суден, а обсяг перевалки склав 7,25 млн тонн вантажів. Паралельно з зерновими і зернобобовими культурами, порт також здійснює перевалку шроту соняшнику, соняшникової олії, а також сипучих вантажів, таких як глина, хлористий калій, фосфорити та інші мінеральні вантажі.

    Як зазначає керівництво порту, порту вдалося домогтися майже дворазового збільшення перевалки зернових завдяки успішній співпраці з великим числом контрагентів, відповідно розширенню номенклатури вантажів і оптимізації внутрішньопортової логістики в частині руху авто- і ж / д транспорту.

    Крім того, за звітний період успішно застосовується технологія навантаження судів за прямим варіантом (без попереднього складування) безпосередньо з авто- і залізничного транспорту і малотоннажних судів з використанням плавкранів.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.