• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подальше зниження цін на томати на українському ринку майже неможливе – УПОА
    Опубликовано: 2019-06-17 11:05:57

    Минулого тижня в Україні зафіксоване призупинення зниження цін на тепличні томати, яке тривало протягом останнього часу, що не стало несподіванкою для місцевих учасників ринку.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Української плодоовочевої асоціації (УПОА), досить тривале падіння цін в цій країні привело до зниження зацікавленості основних зарубіжних постачальників, і, ще з початку останнього тижня, обсяги імпортного томата на українському ринку істотно скоротилися, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    У таких обставинах представники оптових компаній не виключають навіть подорожчання томатів, так як продукції з місцевих комбінатів може не вистачити, щоб повністю задовольнити попит.

    “Зниження ціни на тепличні томати на українському ринку спостерігалося аналітиками Української плодоовочевої асоціації майже протягом усього травня - середня ціна на дану продукцію коливалася у діапазоні 20-27 грн/кг в залежності від сорту, якості та обсягів партії. Причинами падіння ціни стала збільшена пропозиція на ринку впродовж травня-початку червня, в основному за рахунок імпорту з Туреччини та Польщі. Але подальше зниження цін майже неможливе, адже виробники просто не готові реалізовувати свою продукцію за цінами, що утворилися наразі на ринку”, - зауважила директор з розвитку УПОА Катерина Звєрєва.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.