• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрлендфармінг посіяв 85% ярих зернових
    Опубликовано: 2019-06-02 14:04:18

    Група компаній "Укрлендфармінг" засіяла яровими зерновими і зернобобовими культурами, а також олійними 85% запланованих площ.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на УНІАН, посівна кампанія на полях групи "Укрлендфармінг" ще триває. Це пов'язано з дощами і фізичною неможливістю виходу в поле.

    У компанії зазначили, що станом на 22 травня в "Укрлендфармінгу" повністю посіяли соняшник, завершено посів кукурудзи на 97%, а сої - на 70%.

    При цьому, згідно з повідомленням, погодні умови навесні 2019 року через часті дощі не сприяли ні швидкому проведенню посівної, ні якісного розвитку вже посіяних ярих культур. Щоб знизити вплив несприятливих погодних умов на майбутній урожай, в групі компаній "Укрлендфармінг" використовують якісне насіння, добрива та засоби захисту рослин, а також нові технології.

    Зазначається, що станом на середину травня посіви на полях групи компаній були в задовільному стані. При нормальних погодно-кліматичних умовах можливий хороший урожай, оскільки стабілізувався вологозабезпечення на стартових стадіях розвитку культур.

    За даними компанії, погодні умови червня суттєво вплинуть на розвиток ранніх ярих культур, липня - позначаться на кукурудзі, а з серпня позначаться на врожаї сої і соняшнику.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.