• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вантажообіг Ніки-Тери з початку року зріс на 53%
    Опубликовано: 2019-05-26 10:02:37

    Морський спеціалізований порт "Ніка-Тера" (Миколаївська область) за чотири місяці 2019 року перевалив 2,45 млн тонн вантажів, перевищивши аналогічний показник минулого року на 53%.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, торік вантажообігу в обсязі 2,5 млн тонн порту вдалось досягнути лише в кінці липня.

    У структурі вантажообігу за січень-квітень переважали вантажі зернової групи, шрот і соняшникова олія, які склали понад 2 млн тонн, або 82% від загального обсягу перевалки. Зокрема, у квітні обсяг перевалювання вантажів склав максимальні для цього місяця 611 тонн і на 32% перевищив аналогічний показник минулого року.

    Крім цього, у квітні на причалах "Ніки-Тери" завантажено кукурудзою перше судно для компанії GrainCorp, яка є найбільшою в зерновому бізнесі Австралії. З початку року в порту було оброблено 128 суден, з яких 28 - у квітні.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.