• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПСП «Родіна» збільшить поголів'я ВРХ до 2700 голів
    Опубликовано: 2019-05-01 15:05:13

    До кінця 2019 року ПСП «Родіна» планує наростити стадо ВРХ до 2700 голів.

    Про це розповів генеральний директор підприємства Олег Шишкунов, передає Асоціація виробників молока.

    «Нині поголів'я становить 2200, з них 850 — дійного стада. До кінця поточного року будемо декларувати 1000 корів дійного стада, при цьому загальна кількість ВРХ складе 2700 голів, — каже пан Шишкунов. —  Нині добудовуємо ще одне приміщення для корів».

    Для створення комфортних умов утримання ВРХ корівники на фермі обладнанні за сучасними технологіями.

    «Корми для годівлі тварин у нас власного виробництва, — додав Олег Шишкунов. — Господарство обробляє близько 3500 га ріллі. Оскільки землі, які обробляє «Родіна» — це зона ризикового землеробства, то практично 75% площ перебуває під кормовими культурами — для годівлі ВРХ. Силос, сінаж, сіно й солому господарство заготовлює на власних потужностях. Щороку два укоси закладаємо під високобілкову люцерну».

    Варто підкреслити, що молоко-сировина на підприємстві виробляється екстра-класу, і відповідає європейським стандартам та реалізується на виробництво дитячого харчування.

    Нагадаємо, що на ПСП «Родіна» 17 травня пройде Національний День ферми. Учасники заходу зможуть відвідати по сучасну молочно-товарну ферму ПСП «Родіна» у супроводі представників підприємства та провідних експертів Консультаційного Центру АВМ.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.