• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стабілізатори напруги в інтернет-магазині «Електровоз»: якість і надійність на роки
    Опубликовано: 2019-04-24 11:10:02

    Часті перепади температури небезпечні для електричних приладів і можуть бути причиною різних поломок. В деяких регіонах подача електроенергії змінюється дуже часто. Щоб ці перепади не  порушували роботу побутової техніки, потрібно придбати  стабілізатор напруги.
    Його основне завдання - нормалізація напруги. Варто врахувати, що більшість електромереж збудовані ще в 70-80 роках минулого століття. Тому такі прилади користуються особливим попитом серед покупців. Вони незамінні на промислових об'єктах, у закладах громадського харчування тощо. Великий вибір високоякісних стабілізаторів напруги за доступними цінами пропонує Інтернет-магазин «Електровоз» https://elektrovoz.com.ua/uk/stabilizatory-napryazheniya. Тут можна придбати стабілізатори не тільки для дому, але і офісу чи невеликого виробництва.

    elektrovoz.com.ua

    Які бувають стабілізатори

    Розрізняють два основні види:

    1. Стаціонарні стабілізатори. Їх встановлюють в домі або квартирі за допомогою клем. Зазвичай цей тип має високу потужність - від от 5 кВт. Такий пристрій може захистити від перепадів температури кілька приладів одночасно.

    2. Портативні стабілізатори приєднують до мережі разом з одним електроприладом - холодильником, котлом, морозильною камерою за допомогою вилки. Зазвичай їх використовують для приладів потужністю від 300 Вт до 3000 Вт.

    На що звернути увагу перед покупкою

    При виборі стабілізатора фахівці радять звернути увагу на два головні критерії: фазність і потужність. У торговій мережі є однофазні і трифазні прилади. Побутові прилади щоденного використання працюють від однофазної мережі в 220 вольт. Але якщо ви використовуєте насоси, електричні печі, прилади для зварки, то тут потрібен трифазний пристрій.

    Також потрібно правильно визначити потрібну потужність. Для цього варто підрахувати сумарні показники всіх приладів, наприклад холодильника, газового котла, морозильної камери. Зазвичай ці дані вказано у паспорті пристроїв. Виведіть суму потужності всієї техніки і додайте 20-30% запасу. Це допоможе продовжити термін служби стабілізатора.

    Зверніть увагу і на додаткові характеристики. Деякі моделі мають вольтметр, світлодіодну сигналізацію, амерметр, автоматичне чи ручне регулювання, вентилятор.

    Стабілізатори напруги

    Де купити якісний стабілізатор

    Купити стабілізатор напруги за вигідними цінами  можна в Інтернет-магазині «Електровоз». Тут  працюють  без посередників. з надійними українськими виробниками. На сайті Elektrovoz.com.ua представлено широкий асортимент якісних пристроїв, що мають різні призначення, габарити і вартість. Також діє швидка доставка у всі населені пункти України.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.