• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Іран зацікавлені у співпраці в АПК
    Опубликовано: 2019-03-23 14:08:58

    В.о. міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева зустрілася із новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран в Україні Манучехр Мораді.

    На зустрічі сторони обговорили можливості співробітництва між аграрними відомствами двох країн, передає прес-служба Мінагрополітики.

    Ольга Трофімцева наголосила, що наразі на розгляді іранської сторони знаходяться три проекти Меморандумів про співробітництво в галузі АПК. Зокрема, це Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільськогосподарського джихаду Ісламської Республіки Іран в галузі сільського господарства. Та два проекти документів про співпрацю за напрямами ветеринарії та фітосанітарії.

    Зі свого боку, пан Посол висловив зацікавленість, щодо розвитку співробітництва між країнами, а особливо в поглиблені співпраці в сільському господарстві та запевнив у сприянні, зі свого боку.

    Нагадаємо, за результатами 2018 року український експорт аграрних та харчових товарів до Ісламської Республіки Іран становив $421 млн, товарообіг між країнами склав $437,5 млн.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.