• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко в Нью-Йорку провів зустріч з Державним секретарем CША Кондолізою Райс
    Опубликовано: 2005-09-15 17:47:00
    Віктор Ющенко в Нью-Йорку провів зустріч з Державним секретарем CША Кондолізою Райс
    Президент України Віктор Ющенко в Нью-Йорку провів зустріч з Державним секретарем Сполучених Штатів Америки Кондолізою Райс.
    З української сторони на зустрічі був присутній в.о. міністра закордонних справ Борис Тарасюк.
    Під час зустрічі обговорювалися питання двосторонніх відносин. Президент України підкреслив, що прагнення України до європейських та євроатлантичних структур залишається незмінним.
    Також сторони обговорили ситуацію в Україні. Віктор Ющенко прокоментував свої рішення відносно відставки уряду та секретаря РНБОУ, підкресливши, що вони працюють на стабілізацію ситуації в країні та спрямовані на продовження реформ. В. Ющенко також додав, що економічна ситуація в Україні є стабільною і новий уряд працюватиме над тим, аби зупинити охолодження економіки в нашій державі.
    У свою чергу, Кондоліза Райс заявила, що США уважно стежать за ситуацією в Україні та підтримують дії української влади, спрямовані на боротьбу з корупцією. Держсекретар також зазначила, що її країна вітає кроки України щодо розвитку демократії.
    За словами Віктора Ющенка, Україна сподівається на підписання з США Двостороннього протоколу про взаємний доступ на ринки товарів і послуг, а також на підтримку з боку США у питанні отримання Україною статусу країни з ринковою економікою. Глава Української держави також нав, що Україна скасувала візи для громадян Америки і сподівається на відповідні кроки США щодо лібералізації візового режиму для українських громадян.
    Офіційне інтернет-представництво Президента України

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.