• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на часник зросли на 60%
    Опубликовано: 2019-01-13 12:09:12

    Починаючи з вересня і по сьогоднішній день ціна на кг якісного часнику зросла на 60%, а її рівномірне зростання говорить про те, що правильно побудована система збуту у основних учасників ринку.

    Про це повідомляє Kurkul.com з посиланням на Freshbot.info.

    Вплив ЗМІ на ціни всередині країни дуже великий, а піддаючись паніці виробники та інші гравці або зливають товар, боячись не продати, або тримають не продаючи, тим самим стимулюють штучний дефіцит, який перетворюється потім в надлишкові пропозиції.

    Часник — це приклад того, як затишшя у ЗМІ стимулювало правильний розвиток цього ринку. За період з вересня місяця до сьогодні вартість кілограма часнику рівномірно зростала і збільшилась більш ніж на 60%.

    Супермаркети, які є основним збутом для виробників, починаючи з сезону збирання і до сьогодні, активно продають український часник, трохи розбавляючи його імпортним, але вже через кілька місяців запасів українського часнику не стане і імпортери будуть диктувати ціни.

    Нагадаємо, у 2019 дорожчатимуть овочі борщового набору. Україна вже відчуває дефіцит вітчизняних овочів. Це пов'язано з меншим урожаєм, ніж очікували.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.