• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • UKRAVIT збільшила потужності заводу в Черкасах
    Опубликовано: 2019-01-04 16:07:34

    Компанія UKRAVIT розширює свої виробничі потужності та запускає в експлуатацію новий сучасний виробничий корпус "Заводу UKRAVIT" у Черкасах.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, на побудову нового виробничого корпусу пішло близько 1,5 року. Його загальна площа становить понад 1,3 тис. куб. м і включає 6 новітніх цехів, оснащених сучасним обладнанням.

    Сьогодні тут у тестовому режимі вже працюють лінії з виробництва суспензій, водних розчинів, порошків, що змочуються, гранул, що розчиняються, та установка з виробництва фунгіцидів в інертному (азотному) середовищі.

    За словами директора Володимира Ільченка, запуск нового виробничого корпусу відкриє нові можливості для компанії та її клієнтів.

    "Наразі усі процеси налагоджені, установки працюють у тестовому режимі, - відзначає Володимир Ільченко. - У наступному році із запуском корпусу на повну потужність ми плануємо збільшити об’єми виробництва на 1,1 тис. тонн щомісяця в асортименті продукціїі".

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.