• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця та УЗА погодили механізм ступінчастих маршрутів для експорту зерна
    Опубликовано: 2019-01-05 15:07:29

    Українська зернова асоціація (УЗА) разом із Центром транспортної логістики (ЦТЛ) відпрацювали механізм створення ступінчастих маршрутів, що передбачає формування відправницьких маршрутів в 54 вагони з кількох елеваторів та залізничних станцій, які об’єднанні в один залізничний полігон.

    Про це повідомляє прес-служба УЗА.

    «Ми провели зустріч, із представниками ЦТЛ, компаніями-членами УЗА й іншими зерновими і логістичними організаціями, та обговорили важливість вивезення зерна з елеваторів та станцій, що не є маршрутними. Одним із ефективних рішень цього питання є ступінчасті відправлення», - зазначив президент УЗА Микола Горбачьов.

    Механізм «ступінчастого маршруту» передбачає, що УЗ збиратиме необхідні для ешелону 54 вагони-зерновози не на одній, а на декількох станціях, послідовно розташованих на одній залізничній гілці. Такий механізм вигідний для власників невеликих елеваторів, що можуть вантажити лише декілька вагонів на добу. На яких саме станціях збиратимуть «ступінчасті маршрути», ЦТЛ поки що не уточнив.

    Нагадаємо, цьогоріч УЗ взяла курс на «маршрутизацію» зернової логістики, тобто першими вагони отримували елеватори, здатні за добу навантажити 54 вагони. Такий підхід «лишав за бортом» дрібних учасників зернового ринку.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.