• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбудеться відкриття прикордонної застави "Веселе"
    Опубликовано: 2005-09-13 16:44:00
    15 вересня на ділянці Харківського прикордонного загону відбудеться відкриття прикордонної застави “Веселе”, яка розташована на українсько-російському кордоні. Разом з прикордонним підрозділом у дію вводиться комплекс, який буде використовуватись для підготовки та перепідготовки фахівців органів охорони державного кордону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
    А те що, цей регіон досить динамічний говорить те, що за 8 місяців поточного року прикордонними підрозділами Східного регіонального управління було вилучено 161 одиницю зброї, 1556 штук боєприпасів, 243,6 кг тичної сировини, 900 гр. вибухових речовин. За цей же час на цій ділянці було затримано 4471 незаконного мігранта, виявлено контрабанди на суму понад 48 млн. грн. Тому професійній підготовці охоронців кордону, яка буде проводитись на базі застави “Веселе”, буде приділятись постійна увага.
    Запрошуємо представників засобів масової інформації, які мають своїх кореспондентів у східному регіоні взяти участь у висвітленні цієї події та акредитуватись 13-14 вересня у прес-службі Східного регіонального управління Державної прикордонної служби за телефоном у Харкові: 8- 057-7020519.

    Відділ з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України

     

    Україна, 01034, м. Київ, вул. Володимирська, 26
    Тел\факс: (044) 271-87-88; 271-88-37;
    E-mail: pressapvu
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.