• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна і Франція визначили пріоритети співпраці в сфері АПК
    Опубликовано: 2018-11-04 10:08:43

    Україна і Франція мають намір активізувати співпрацю у сфері виробництва і сертифікації насіння, а також у сфері розвитку галузі тваринництва.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Мінагрополітики, диверсифікація двосторонньої торгівлі та розвиток співпраці за визначеними пріоритетними проектами були обговорені під час четвертого засідання українсько-французької робочої групи з питань сільського господарства 23 жовтня в Парижі.

    За словами заступника міністра агрополітики з питань євроінтеграції Ольги Трофімцевої, сьогодні Франція входить у ТОП-6 країн ЄС за вартістю зовнішньоторговельного обігу товарами АПК з Україною, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    "Наші країни мають багато перспективних напрямків для співпраці в АПК. Мова йде про виробництво та сертифікацію насіння в відповідності з міжнародними нормами і стандартами, розвитку галузей тваринництва, дослідженні секторів ринку", - зазначила вона.

    Ці напрямки подальшого співробітництва в агропромисловому комплексі країн були включені в спільну заяву, підписану сторонами за результатами українсько-французької робочої групи.

    Крім того, за словами Трофімцевої, для подальшого партнерства в агропромисловій сфері між країнами були визначені такі пріоритетні напрямки як розвиток інновацій і технологій в аграрному секторі через проекти, які реалізуються приватним сектором, структуризація галузі виноградарства та виноробства на основі французького досвіду, розвиток виробництва продукції з захищеними географічними зазначеннями.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.