• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закупівельні ціни на свинину в Україні знизились
    Опубликовано: 2018-10-20 15:01:11

    Середній рівень закупівельних цін на свинину живою вагою цього тижня впав до 47,45 грн/кг.

    Як повідомляє "ПроАгро" з посиланням на прес-службу Асоціації свинарів України, за результатами попередніх торгів більшість товарних партій розписали на 0,75-2 грн/кг дешевше.

    Зазанчається, що не зважаючи на відчутніше послаблення цін, їх низхідний рух на цьому, найвірогідніше, не вповільниться. Так, виробники свинини відзначали досить слабкий попит з боку заготівельників, деякі з них переносили закупівлю попередньо замовлених партій на наступний тиждень.

    Водночас оператори відзначають, що пропозиція живця цілком відновилася після сезонного літнього спаду. З огляду на такі обставини більшість представників м’ясопереробної галузі очікують, що внутрішні котирування на живець свиней забійних кондицій у другій половині жовтня опустяться нижче позначки 46 грн/кг.

    “Додатковою підтримкою таких змін цін на свинину живою вагою слугують відповідні коливання європейських котирувань, які поступово просідають під впливом цін на свинину в Бельгії та Німеччині. Тож здешевлення закупівлі європейської свинини сприяло зниженню бар’єрної ціни входу імпортної продукції ще на 2% - до 44 грн/кг", - зауважили в АСУ.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.