• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Великобританія погодять форми двосторонніх сертифікатів
    Опубликовано: 2018-10-15 14:04:50

    Українська делегація та представники компетентного органу Великобританії працюють над погодженням форм двосторонніх сертифікатів.

    Про це повідомляє прес-служба міністерства.

    Українська делегація у складі заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольги Трофімцевої та голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи обговорили з представниками Міністерства навколишнього середовища, продовольства та сільського господарства Великобританії (DEFRA) погодження форм двосторонніх сертифікатів та окремі товарні позиції, де є потенціал розвитку взаємної торгівлі.

    Голова Держпродспоживслужби наголосив, що з метою підвищення якості українських товарів Україна зацікавлена у розширенні двостороннього співробітництва у сфері санітарних та фітосанітарних заходів, зокрема, у започаткуванні спільних проектів з виявлення патогенів у харчовій продукції та налагодженні співробітництва між державними лабораторіями.

    Також присутні проаналізували поточну епізоотичну ситуацію в Україні, зокрема, щодо африканської чуми свиней (АЧС). З боку України було поінформовано присутніх про заходи, які вживаються Держпродспоживслужби для контролю, інспекції та карантину щодо АЧС.

    В рамках візиту запланована низка двосторонніх зустрічей з представниками профільних відомств Великої Британії, зокрема, з Департаментом з питань навколишнього середовища, продовольства і розвитку сільських територій (DEFRA), Департаментом міжнародної торгівлі (DIT), Агентством з охорони здоров'я тварин та рослин (APHA).

    Нагадаємо, Україна та Великобританія обговорили перспективи співпраці щодо розвитку взаємної торгівлі.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.