• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Світовий банк продовжує співпрацю з Україною щодо покращення земельних відносин
    Опубликовано: 2018-10-14 15:06:10

    Світовий банк продовжує співпрацю з українським урядом за програмою, метою якої є поліпшення управління земельними відносинами для можливого відкриття ринку землі у майбутньому.

    Як повідомляє "ПроАгро" з посиланням на УНІАН, про це повідомила директор Світового банку з питань України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен.

    "Вже багато років в Україні діє земельний мораторій, скасування якого може збільшити ВВП України. Зараз прозорість - це необхідна частина ринку землі. Саме на ній ми фокусуємося у своїй роботі, яка все ще триває. По закінченні програми Світового банку вся інформація має бути доступна для кожного", - сказала Кахконен.

    За її словами, Світовий банк спільно з урядом розробили карту землі в Україні, яка допоможе уряду поліпшити земельний моніторинг, а також інші аспекти, необхідні для відкриття ринку землі.

    Нагадаємо, що Мінагрополітики зі Світовим банком створили відкритий реєстр даних про стан земельних відносин в Україні.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.