Цукровий завод Cygnet 15 вересня розпочав сезон виробництва цукру.
Як повідомляє "ПроАгро" з посиланням на прес-службу компанії, плановий обсяг переробки цього року становить не менше 2,7 тис. тонн за добу.
До нового сезону Cygnet вклала $850 тис. у модернізацію обладнання та капітальні ремонти, в межах яких було капітально відремонтовано дифузійний апарат і встановлено новий пульпоуловлювач з реконструкцією схеми жомопресової води.
Також встановлено центрифугу С-300 на ІІ продукт, два вакуум-апарати на ІІ продукт і частотні перетворювачі, реконструйовано конденсатну схему і вапняково-випалювальну піч.
Зазначається, що ключовими цілями зазначеної модернізації є збільшення потужності добової переробки сировини, зменшення витрат газу та покращення якості готової продукції.
Инф. proagro.com.ua
agrinews.com.ua