• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вершкове масло почне дорожчати з вересня
    Опубликовано: 2018-08-20 18:09:41

    Ціна на вершкове масло з вересня підвищиться, якщо відкриється зовнішній ринок збуту для великих обсягів.

    Про це повідомив генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко, передає ГолосUA.

    «Ціни на молочку восени однозначно будуть вищими, ніж є зараз. Проте, вони підвищаться незначно. Зараз молочні продукти ростуть досить скромно в порівнянні з попередніми роками (2016-2017), коли вони дуже сильно підскочили вгору. Зараз я б сказав, що молоко є лідером з подорожчання. Швидше за все, до кінця року так воно і буде», — заявив експерт. 

    За словами Дорошенко, молоко подорожчає до грудня цього року десь на 8%, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    «У серпні це буде незначно — плюс-мінус 10-15 копійок, а з вересня вже почнеться подорожчання. І швидше за все в ціні підвищиться вершкове масло. Воно впало в липні за вартістю. Причина може бути тільки одна — це зменшення експорту і внутрішнього попиту. Тому якщо у вересні відкриється зовнішній ринок у великих обсягах, то відповідно ціна на вершкове масло знову піде вгору в порівнянні з літом. Теж думаю, що відсотків на 8 подорожчає. Решта продуктів виростуть в ціні більш скромно — на 5-6%», — зазначив він.

    Нагадаємо, Мінагрополітики запропонувало перехідний період для виробників молока.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.